Galatasaray 2-0 İstanbulspor maç özeti 13 08 2011 hazırlık maçı golleri | her telden <



Galatasaray 2-0 İstanbulspor maç özeti 13 08 2011 hazırlık maçı golleri

Yazan: admin 15 AÄŸustos 2011  
Kategori: Müzik Dinle

eni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Galatasaray, bugün yaptığı hazırlık maçında Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından İstanbulspor’u 2-0 yendi.Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan ve Muslera, Ujfalusi, Gökhan Zan, Servet, Hakan Balta, Ceyhun, Selçuk, Sabri, Emre, Kazım, Baros’dan oluşan kadroyla maça başlayan sarı-kırmızılı ekip, ilk yarıyı Baros’un golüye 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıda Aykut, Sabri, Gökhan Zan, Semih, Çağlar, Ceyhun, Ayhan, Yekta, Emre, Aydın ve Stancu 11′i ile sahada yer alan Galatasaray bu sefer Stancu’nun ayağından bir gol buldu ve karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Hazırlık maçında oynamayan ve sol alt adalesinde zorlanma olan Felipe Melo tedbir amaçlı olarak salonda çalıştı.Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını 15 Ağustos 2011 akşam basına açık gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

DiÄŸer Konular;

Yorumlar








Sohbet